Cursuri gratuite online

cursuri mici vorbe mari

Daca esti genul de persoana care invata cel mai bine de una singura atunci cursurile online sunt pentru tine. Unde mai pui ca sunt si gratuite, asigurate de o institutie recunoscuta international.

Cursurile sunt oferite de Universitatea Stanford din California, USA. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe siteul lor la sectiune Online Learning si sa iti faci cont. Apoi, vei avea acces la cursurile care au statusul „In session” sau „Self Paced”. Desigur, trebuie sa stii si engleza, deoarece cursurile lor sunt in engleza. Dar daca nu stii deja engleza la un nivel bun, atunci ar trebui sa incepi cu asta. In ziua de azi fara engleza esti cam mort, mai ales daca iti doresti un job mai bun. Asa ca limba engleza ar trebui sa fie prima pe lista ta de prioritati.

Sa ne intoarcem insa la cursurile oferite de universitatea Stanford. Ai cursuri despre Algoritmi, Inginerie Biochimica pana la cursuri despre cum sa scrii un manuscris. Cele pe care le urmaresc eu momentan sunt despre Baze de date si Informatica.  Am impresia ca cele Self Paced sunt disponibile oricand pe cand cele In Session sunt disponibile doar intr-o anumita perioada. Cele pe care le-am incercat sunt structurate pe subteme si fiecare subtema are un videoclip. Unele dintre ele au si exercitii iar toate au un fel de forum dedicat celor care urmeaza cursul in momentul respectiv unde pot schimba intrebari sau pareri.

Autodisciplina sa fie ca resurse exista. Spor!

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.