Ficat invelit bacon orez legum

Reteta zilei – Ficat invelit in bacon

Ficat invelit in bacon sau jambon este un preparat care merge foarte bine atat ca aperitiv cat si ca fel principal. Este foarte usor de preparat, nu necesita multe ingrediente si se gateste in maxim 40 de minute.…
Paine de casa

Reteta zilei – Paine de casa

Sa tot fie vreo cativa ani de cand am cumparat un aparat de facut paine de casa. Stiti cum e cu moda asta, vine in valuri. Si tot in valuri trece, drept pentru care l-am folosit de cateva ori si apoi l-am facut uitat in camara. Acum a…

Reteta zilei – Paine umpluta

Am vazut reteta aceasta pe net in mai multe locuri si pentru ca parea foarte apetisanta si simpla, m-am decis sa o incerc. Este o alternativa buna la bruschette, iar timpul de preparare si gatire este foarte scurt.…
mici vorbe mari reteta tarta cu praz

Reteta zilei – Tarta cu praz (si pui)

“Cu putin talent si arta, Dupa cat imi pare mie, Poti sa faci din praz si tarta, Daca stii bucatarie” Poate nu multi dintre voi au auzit de Pastorel Teodoreanu, un pasionat gurmand si oenolog, scritor, epigramist si avocat roman. Primul meu “contact” cu epigramele si retele scrise…

Reteta zilei – Curcan cu legume la cuptor

In fiecare an americanii sarbatoresc, in a patra zi de joi a lunii noiembrie, Thanksgiving sau Ziua Recunostintei, iar obiceiul acestei zile traditionale este ca la masa sa se serveasca curcan la cuptor.…

Reteta zilei – Vinete cu mozzarella si prosciutto la cuptor

Este un aperitiv foarte simplu de facut, foarte rapid si foarte gustos. Cu tot cu pregatirea ingredientelor si procesul de coacere, dureaza 30 de minute.…
1 2 3 4