Cititori in… abdomene

Daca nu stiati, pe langa cititorii in carti, in fosile, in cafea, vin stele, si alte chestii de-astea obisnuite, a aparut acum o noua breasla de cititori: cea a cititorilor in abdomene. Adica in 6-pack, mai pe intelesul tuturor cunoscatorilor din domeniul fitness-ului sau 6 doze pentru cei consumatorilor de bere.

Contextul este urmatorul: azi la o anumita televiziune, la telejurnalul de diminata, o jurnalista ii lua interviu unui antrenor de fitness, tema fiind „6 exercitii pentru abdomen”. Intrebat fiind daca exercitiul clasic pentru abdomene mai este de ajutor, tanarul ii raspunde ca mai exista cateva exercitii care pot ajuta la obtinerea unui 6-pack si care chiar el a inventat unul. Apoi arata catre o domnita agatata de niste inele suspendate zicand ceva de genul „Ea este Anca si are doi ani, DUPA CUM SE VEDE„.

Deci, da, exista oameni care stiu sa citeasca in abdomene si sa iti spuna de cat timp vine persoana respectiva la sala sau de cat timp face exercitii doar aruncandu-si o privire catre mijlocul respectivului. La fel cum un pomicultor iti poate spune cati ani are un pom sau un fermier cate luni are un vitel doar uitandu-se la el, un bun antrenor de fitness poate sa iti spuna ce perioada a exersat cineva in functie de cat de dezvoltat este abdomenul.

Prevad ca o sa apara o noua meserie gen somelier dar pentru abdomene, in care expertii isi vor da cu parerea cand s-a apucat omul de sala, cate exercitii a facut pe luna, cu ce frecventa si intensitate, cand a luat pauza, ce a mancat, daca a calcat stramb si a folosit anumite „substante ajutatoare”. Si, de ce nu, poate ne gandim si la o aplicatie pe telefon cu „recunoastere abdominala” care sa iti dea sfaturi unde trebuie sa mai lucrezi doar scanandu-ti abdomenul. Voluntari pentru un parteneriat? 🙂

Pana atunci, daca nu aveti timp sa exersati, puteti sa va inspirati din cele de mai jos, pentru a avea un 6-pack aproape perfect.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.