„Da’ ce aveti dom’le cu jandarmii? Ei si-au facut datoria!”.

N-am nimic cu jandarmii si nici cu politicienii si nici cu altcineva corect si integru. Am in schimb o mare problema cu nesimtirea!

Cu nesimtirea celor care au dat ordinul de sa arunca cu grenade si gaze lacrimogene in multime in Piata Victoriei.

Cu nesimtirea celor care nu au fost in stare (?) sa ii izoleze pe huligani, desi inainte sa inceapa scandalul, in jurul orelor 17-18 acestia erau grupati in dreapta Guvernului si puteau fi cu usurinta „extrasi” din multime.

Cu nesimtirea celor care au dat cu bastoanele in oameni care nu au avut nicio atitudine ostila.

Cu nesimtirea celor care au gazat copii.

Cu nesimtirea celor care au atacat jandarmii si s-au folosit de multime pentru a nu fi prinsi.

Cu nesimtirea celor care au dat ca niste animale in cei doi jandarmi despartiti de pluton.

Cu nesimtirea celor care au pus in prima linie jandarmi fara prea multa experienta.

Cu nesimtirea celor care au facut fel si fel de declaratii inainte de protest, declaratii care nu au facut altceva decat sa creasca starea de neliniste si sa induca o tensiune inutila.

Cu nesimtirea celor care au adus vineri, in Piata Victoriei, o intreaga armata de „testoase” in timp ce sambata abia de au fost cativa jandarmi.

Cu nesimtirea ministilor plecati in concediu, dovedind inca o data ca nu isi asuma nimic din ceea ce fac.

Cu nesimtirea celor din conducerea Jandarmeriei care nu sunt in stare sa isi ceara scuze pentru abuzurile si greselile pe care le-au facut.

Cu nesimtirea din declaratiile purtatorilor de cuvant ai Jandarmeriei pentru care frazele „o riposta proportionala pentru a stabili linistea”, „pentru noi a fost o prioritate ca oamenii de buna credinta sa fie evacuati din piata” sunt egale cu „s-a actionat in prima faza cu lacrimogene” si „dispozitivele pe care le-am adoptat au fost defensive”.

Cu nesimtirea unor televiziuni care raspandesc mesaje false si ne indobitocesc parintii creduli care, din pacate, au mai multa incredere in niste politicieni demagogi mincinosi si niste prezentatori media manipulanti si rau-voitori decat in copii lor!

Cu nesimtirea am eu probleme si cu toti cei care se poarta ca niste nesimtiti si propaga nesimtirea la fel cum respira! Ca sunt jandarmi, politicieni sau oamenii de langa tine, nu are importanta!

(Inquam Photos / Octav Ganea)

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.