Mitingul romanilor

Aseara a avut loc mitingul romanilor in Piata Victoriei, Bucuresti.

Exact, am scris bine: „mitingul ROMANILOR”… Putem sa stam in cap si coada, mitingul de aseara a fost al romanilor, al celor care au ales, au votat si sustin un partid la putere.

Putem sa ne dam rotunzi ca suntem mai breji si ca noi am manifestat „curat”, fara mizerie lasata in urma si fara burti la vedere, cu biciclete, carucioare, copii si catei dupa noi, cu lozinci bine ticluite si haioase asta tot nu conteaza. Oamenii de aseara sunt romanii care au ales si care au votat si care sustin actuala guvernare. Si nu putem face nimic acum sa schimbam asta. Si Dragnea si ai lui stiu foarte bine pe cine se bazeaza si se folosesc extrem de bine de situatie.

Radem de ce sau de cine? Radem de oamenii astia si ii desconsideram pentru ca sunt mai bronzati? Ati fost in ultimul timp in provincie sa vedeti ca asa e culoarea oamenilor de la tara, care muncesc pe camp? Lasati-i pe cei care sunt colorati de la natura, eu vorbesc despre rudele voastre. Sau ati uitat de unde ati plecat? Radem de ei ca mai au 5 dinti in gura si rad fad cand se chinuie sa scoata doua-trei cuvinte sau se rusineaza cand incearca sa spuna o fraza cat de cat inteligibila? Radem de ei si ii credem prosti pentru ca i-a adus partidul la Bucuresti? Radem de ei si noi ne credem mai elevati?

„Ia uite-i si pe prostii/sclavii/tiganii/fraierii astia! I-a obligat primarul sa vina la Bucuresti! Vai de capul lor! Nici nu sunt in stare sa lege doua cuvinte si mai curg si hainele de pe ei, dar au venit sa sustina niste penali! Habar nu au pentru cine si pentru ce striga! N-au niciun pic de educatie si nici nu stiu ce li se intampla! Si ce mizerie au lasat in urma? Pai se compara cu ce am facut noi cand am fost in piata?”… aud si citesc comentarii.

Voi astia „emancipatii”… chiar nu va dati seama ca „amaratii” astia, asa cum ii considerati voi, care au venit la Bucuresti aseara sunt de fapt majoritatea? Nu va dati seama ca oamenii astia, cu educatia aia pana in 10 clase si cu gurile stirbe sunt de fapt cei care decid viitorul tarii? Ei sunt cei care MERG LA VOT, DE VOIE SAU DE NEVOIE! Ei sunt cei care au votat partidele actuale la putere. Ei sunt cei care zi de zi traiesc cu primarul pus „de la Centru” si care trebuie sa faca ce zice primarul pentru ca altfel… … ….

Acestia sunt in momentul de fata ROMANIA! Degeaba loviti in ei! Ei au decis ceea ce se intampla acum in tara prin votul lor. Va place sau nu, asta e realitatea. Degeaba ii denigrati si va considerati superiori. Nici macar nu va comparati cu ei. Spiritul civic se arata in primul rand la alegeri. Faptul ca atunci ati preferat sa faceti gratare sau sa mergeti la Mall sau sa va uitati la un sezon de filme a facut diferenta. Pentru simplu fapt ca nu v-ati deranjat sa mergeti la o sectie de votare si ca v-ati „pisat” pe el de vot (cum a tinut sa ne arate o domnisoara) in momentul de fata oamenii acestia pe care voi ii desconsiderati reprezinta Romania! Va place sau nu, ei sunt puterea in tara asta!

Asa ca stati si radeti si faceti misto de ei? De ei radeti sau ar trebui sa radeti de voi?

Va convine sau nu in momentul de fata asta e Romania! Oamenii pe care i-ati vazut aseara in piata, acestia sunt Romania! Faptul ca voi ii considerati strambi si burtosi si fara cultura nu schimba nimic. Ei or sa iasa la miting oricand ii striga partidul, fie ca o fac pe 5 mici si o bere, fie ca o fac pentru ca ii obliga primarul sau pentru ca asta cred ei in adancul sufletului lor! Vor iesi la miting si vor iesi la vot.

Nu iti convine si vrei sa schimbi ceva? Nu iti plac cei alesi? Te-ai saturat de hotie, de mojicie, de nesimtire, de burtosi libidinosi care te trateaza cu superioritate si de oameni care sa iti dea tie lectii desi abia scot 2 cuvinte iar gramatica limbii romane le e straina? Te-ai saturat de baroni locali si de mizerii facute cu abuzuri de putere? Gandeste-te ce ai de facut!

Pana-una alta ei sunt Romanii! Nu-ti convine Romania lor? Iesi in…la vot!!! Ceilalti? Bravo lor! S-au dus, au stigat, au comentat! Voi ceilalti, stati in continuare si comentati pe Facebook!!

https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/10156211045797597/?t=52

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.