
Am vazut reteta aceasta pe net in mai multe locuri si pentru ca parea foarte apetisanta si simpla, m-am decis sa o incerc. Este o alternativa buna la bruschette, iar timpul de preparare si gatire este foarte scurt.
Ingrediente:
- o paine
- 2-3 ciuperci
- mozarella
- cascaval
- prosciutto sau sunca
- ardei
- sare, piper, busuioc sau oregano
- ulei de masline
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180 grade.
Se curata legumele si se taie felii subtiri. La fel si prosciutto sau sunca. Painea se cresteaza in patratele, avand grija sa nu se taie pana jos.
Se umplu crestaturile cu mozarella, apoi ardeiul, ciupercile si cu prosciutto, iar la final se rade cascaval deasupra. Se presara mirodeniile si se stropeste cu ulei de masline.
Intr-o tava se pune hartie de copt si se de painea la cuptor timp de 10-15 minute. Se scoate cand este rumenita.
Pofta buna!
Vrem mai multe poze !!!
Nu am, din pacate :(. M-am gandit sa le fac cand aproape am terminat de mancat 🙂