De ce nu sunt baiat?

Am una din zilele alea in care am obosit sa fiu femeie si imi doresc sa ma fi nascut baiat. Cred ca viata mea ar fi fost mai simpla. Atatea probleme nici nu ar fi existat daca ieseam si eu baiat si nu fata. Lista de argumente mai jos:

1. Dispareau problemele de genul „Cu ce ma imbrac?”. Nu pot sa imi pun aceasi rochie ca ieri, ca a vazut-o deja toata lumea. Hmm, daca schimb bluza si las aceasi fusta oare o sa se prinda cineva?  Nu pot sa pun aceasi rochie la mai mult de doua nunti, mai ales daca nunta este in acelasi grup de prieteni. Clar imi trebuie rochie noua! Oare pot pastra totusi aceasi pantofi? Sunt tot negri… Daca eram barbat puteam sa port acelasi costum la toate nuntile. Maxim schimbam camasa dar nici aia pentru barbatii just don`t care. Exista costumul de nunti si costumul de munca. Atat. End of story.

2. Daca eram barbat nu trebuia sa ma vopsesc odata la 2-3 luni chiar mai des daca aleg o nuanta de blond sau daca incep sa imi numar firele de par alb din par. Barbatii care albesc sunt sexi, femeile care albesc sunt considerate doar cu un pas mai aproape de titlul de babaciune.

3. Nu tu manichiura-pedichiura in fiecare saptamana sau la 2 saptamani daca ai descoperit oja cu gel ( thank God for that! nici nu mai trebuie sa astepti sa te usuci, poti pleca imediat dupa aplicare) Fie ca ti le faci singura acasa fie ca mergi la un salon, it`s just another thing on your to do list. Iar cand lenea e cat casa ca in cazul meu, ajungi sa le simti ca o povara.

4. Si ajungem la faptul ca nu trebuia sa ma epilez. Nu cu ceara cel putin. Nu cunosc multi barbati suficient de curajosi sa fi incercat un pic de epilare cu ceara. Pur si simplu doare.

5. Nu trebuia sa nasc! Imi e frica ca naiba de o eventuala nastere. The pain!!

6. Nu mai aveam nici un dans hormonal lunar. You know what i mean! Perioada „aceea” a lunii in care numai delicata nu te simti si iti vine sa iei pe toata lumea la bataie cu cel putin o saptamana inainte. Plus ca te dor toate cele.

7. Dispare si dilema ce sampon sa mai folosesc. Da, pentru ca majoritatea femeilor isi schimba samponul la 2 luni sau mai des pana cand isi gasesc „the sampon” si „the balsam”. Plus ca trebuie sa folosesti si masca si ulei de intretinere si cate si mai cate.

8. Scapam de gura femeilor. Caci defapt de la asta a pornit toata enervarea mea. Sa te fereasca Dumnezeu de o echipa formata numai din femei. Pe fata toate sunt prietene si se agreeaza si toata lumea se intelege bine, numai lapte si miere. Iar behind your back e furtuna, potop, ce vreti voi! Curge cu barfa si porcaiala! Inca nu am intalnit grupuri de 3-4 barbati care sa isi faca chat separat ca sa comenteze pe toata lumea din jur. O discutie pe mess, intre 2 persoane o mai inteleg. Practic si eu acest lucru, te ajuta sa te mai descarci cateodata. Insa discutatul in grup si analizatul de dimineata pana seara a oamenilor din grupul tau, dupa care te duci sa ii pupi, ma depaseste.

10. Machiatul si aranjatul. Pentru ca oricat de mult mi-ar placea mie cosmeticele si desi as putea sa vorbesc in continuu fara sa ma plictisesc despre diferenta dintre fondurile de ten disponibile pe piata, despre mascara normala si tubulara sau primere, machiatul in sine devine obositor la un moment dat. Cred ca din cauza ca fac asta zilnic.

Am obosit sa fiu femeie. As vrea macar o saptamana ca si barbat.

2 Comments

  1. Lasand la o parte faptul ca daca cineva nu ar fi avut e a face niciodata cu un barbat, din povestirea ta si-ar inchipui probabil niste urangutani:
    1. Problema cu imbracatul, samponul, spray-ul si lotiunile o au si majoritatea barbatilor.
    2. Cunosc destui care se vopsesc si merg la salon pentru manichiura, pedichiura, tuns si altele.
    3. Cu dansul hormonal te inteleg, dar nu stii cum e sa iei o lovitura in outze
    4. Hehe… De gura femeilor nu scapi nici daca esti barbat. Se pare ca nu are preferinte 🙂

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.