Soc si groaza: Ursuletul Winnie Pooh a fost cenzurat

Prima data cand am citit stirea am crezut ca e un titlu a la Times New Roman. Nu mi-am inchipuit ca cineva chiar ar vrea sa il cenzurere pe Winnie the Pooh. Nu vedeam motivele in spatele unei astfel de actiuni.

Dar se pare ca se poate. Se pare ca Winnie Pooh a fost refuzat ca mascota unei gradinite de membrii unui partid conservator dintr-un orasel polonez. Daca va puteti inchipui acest subiect a fost pe lista de discutii a consiliului oraselului polonez. Inchipuiti-va o camera plina de adulti care discuta foarte serios despre faptul ca un personaj de desene animate reprezentat de un urs, este indecent. Da, indecent pentru ca nu are si pantaloni pe el si astfel se nasc doua probleme. Are zona genitala la vedere si doi nu se poate determina sexul ursuletului. Eu sincer nu inteleg unde este indecenta. E doar un urs galben cu bluza rosie care vorbeste mormait. Desi nu am avut niciodata probe solide l-am asociat cu un mascul dar putea la fel de bine sa fie femela ca oricum nu imi pasa.

Problema adevarata este ca mi se pare ca lumea in care traim se afla pe o cale gresita daca imaginea unui personaj inofensiv de desene animate a devenit subiect de discutie intr-o sedinta a unei primarii. Si culmea personajul respectiv ajunge sa fie si cenzurat. Mai jos poza indecentului.

Winnie_Pooh

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.