Mobila pentru spatii mici

Dupa ce saptamana trecuta am vazut ca sunteti interesati de solutii pentru spatiile mici m-am apucat de cautari. Clipuletul de pe pagina noastra de FB era al unei firme din Italia si m-am intrebat daca nu exista ceva asemanator si in tara. Pe langa Ikea. Si exista. Mie mi-au atras atentia doua dintre ele.

Prima firma care mi-a aparut la cautare a fost monello. Se descriu ca fiind o firma turceasca care de 25 de produc mobila destinata economisirii spatiului. Toate bune si frumoase. Cel mai mult mi-au placut paturile rabatabile integrate in biblioteci. Ce nu imi place este ca nu au preturi, nici macar aproximative. Nu imi plac magazinele fara preturi. Mi se pare ca imi fac iluzii degeaba si pierd si timp interesandu-ma de preturi. Inteleg ca sunt pot varia si ca produsele sunt customizabile dar macar un price range nu strica, ca sa nu ne incurcam reciproc.

004 002 monello_double_salon

 

A doua firma pe care am gasit-o a fost Rabat Bed. Ei mi-au placut mai mult pentru ca, ati ghicit, au tarifele afisate pe site. In plus sunt romanesti si sistemul lor a fost medaliat la Geneva in 2011 cu bronz. Foarte frumos.Siteul este foarte simplu, pozele nu sunt de cea mai buna calitate insa asta poate sa insemna si faptul ca oamenii astia fac paturi rabatabile foarte bune si nu au nevoie sa investeasca in promovare. Nu ar strica niste poze mai bune, cred ca i-ar ajuta:

pat-rabatabil-4f

 

Cum vi se par? Ati apela la ei pentru un pat rabatabil in locul unei canapele extensibile? Ati lucrat cu vreuna din firmele de mai sus? Au fost seriosi sau au avut probleme?

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.