Cum sa faci asigurari mai… Easy

Despre prietenii mei de la Easy.com.ro v-am mai scris intr-o postare trecuta. Cum insa cum a inceput iarna si se apropie sfarsitul de an, iar multi dintre noi sunt pe cale sa reinnoiasca politele de asigurare, daca aveti nevoie de astfel de servicii si vreti sa schimbati agentul de asigurare cu unul mai profesionist, vi-i recomand pe cei de la Easy.

Poate ca nu va lasati convinsi asa de usor, asa ca o sa va dau un exemplu, trait pe propria piele.

Acum cateva saptamani s-a intamplat un eveniment neplacut, din care masina noastra a iesit cam sifonata. Soferii nu au avut nimic, doar masinile aveau tabla indoita (a noastra mai mult).

Primul pas a fost sa incheiem o constatare amiabila. Daca credeti ca e usor, cred ca va inselati. Problema cu formularele este aceeasi, indiferent daca sunt pentru politie, taxe, sanatate sau altele: intotdeauna exista unele lucruri care nu stii sa le completezi sau nu le completezi suficient de detaliat. Bogdan, insa, directorul Easy, a fost foarte amabil si a avut rabdare si ne-a ajutat sa completam 4 formulare pana am ajuns la versiunea corecta (3 le-am rupt din diverse motive).

Pentru ca tot  a venit vorba, pentru orice fel de asigurare, cei de la Easy va pot oferi mai multe variante, din care sa alegeti. Tot ei va recomanda cu cine sa incheiati asigurarea, in functie de cat de solvabilia este firma de asigurari, cat dureaza despagubirea si altele, astfel incat sa va fie mai usor sa treceti peste evenimentele neplacute, daca se intampla. Si pe langa acestea, nu va fi nevoie sa va aduceti voi aminte cand aveti de platit noile asigurari sau ratele. Echipa Easy va va instiinta din timp.

A doua zi am fost sunat de un angajat al lui Bogdan, Alin, cu care am facut constatarea la agentul de la compania de asigurari. Din pacate a trebuit sa fim personal la constatare, pentru ca a trebuit sa semnam dosarele deschise de agent in fata lui. M-am intalnit cu Alex, am fost la service-ul la care era agentul de la companie si dupa ce s-au terminat toate formalitatile, am plecat la service-ul unde urma sa ne reparam masina.

Ajunsi acolo am predat masina si am primit alta la schimb, pe care am folosit-o toata perioada cat masina noastra a fost in reparatii. Si toate acestea fara sa platim nimic altceva decat combustibilul pentru masina de schimb.

Pe toata perioada reparatiilor am tinut legatura cu Alin, iar cand masina a fost gata am fost sunat sa mergem sa o ridicam. Trebuie insa sa stiti ca aveti nevoie de rabdare. Aceasta pentru ca procesul este destul de indelungat: cei de la service fac la randul lor constatarea si este foarte probabil ca sa descopere si alte defectiuni decat cele vazute de agentul de la compania de asigurari. Ba chiar va fi nevoie de el sa vina la service pentru a constata acelasi lucru. La toate acestea se adauga timpul de comanda a pieselor de schimb, timpul de lucru si timpul de obtinere a aprobarilor pe facturile de service.

Insa, pe toata aceasta perioada aveti masina la schimb! Ca sa nu mai zic ca in tot procesul scutiti o gramada de timp! Ganditi-va numai cat aveti de umblat, cate telefoane sunt de dat…

Fie ca v-am convins sau nu, va recomand cu cea mai mare caldura sa luati legatura cu echipa Easy.com.ro daca aveti nevoi de solutii de asigurare, de orice fel. Apelati cu incredere la ei, nu veti fi dezamagiti.

Intreaga gama de servicii o gasiti pe site-ul lor, la EASY.COM.RO

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.