Cel mai tare cupon de reducere

Astazi cred ca am dat peste probabil cel mai tare cupon de reducere ever! Nici nu stiam ca exista asa ceva, din mai multe puncte de vedere. Astazi dragi curiosi am gasit un cupon de reducere pentru augmentarea punctului G cu celule stem!! Exact!!

Pe langa faptul ca sunt polemici in jurul faptului daca punctul G efectiv si exista, aceasta clinica promite augmentarea lui. Si nu oricum, ci prin celule stem. Cred ca cei care s-au gandit la titlul acestui serviciu au facut  probabil o sesiune de brainstorming intensa. Cred ca s-au gandit 3 zile si 3 nopti la cum sa  produca un titlu care sa sune inteligent, sa contina cuvinte pompoase precum augmentare si celule stem dar totusi sa inteleaga toata lumea despre ce este vorba. Ei atunci au adaugat punctul G!!

Pe langa faptul ca intensifica placerile sexuale si aproape garanteaza gasirea punctului G de orice prost, au rezolvat si problema marimii pentru barbati: ” Partenerul tau nu trebuie sa isi mai faca eternele probleme legate de marime; de acum, va putea sa te faca infinit mai usor sa ajungi la orgasm!” Punctul G o sa ajunga atat de mare ca doar stimularea vizuala va fi suficienta pentru atingerea orgasmului….

Pe mine ma depaseste modul de functionare a metodei, daca sunteti curiosi sa cititi mai multe detalii va invit sa intrati aici. O sa va loveasca pretul acestei proceduri: 1690 de lei redus de la 3100 de lei dar si faptul ca un voucher a fost deja cumparat.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.