Sa ne cocalarim

Termenul cocalar nu poate fi tradus dar ar trebui sa existe un echivalent international al sau. Pe moment nu imi vine niciun echivalent in engleza macar. O sa incerc sa imi exprim emotia printr-o melodie mi-nu-na-ta care bantuie radioul in UK si o poza cu o masina splen-di-da pe care am intalnit-o in acest oras minunat numit Birmigham sau Baarmingaam pentru cunoscatori.

Mai intai melodia. Din pacate pentru gusturile mele muzicale este produsul unei trupe de la care stiu si alte melodii care culmea imi si placeau. Dar sa revenim la aceasta mare dezamagire muzicala, perfecta pentru o sambata seara pe Dorobanti sau o plimbare pe Bd. Tomis:

[embedplusvideo height=”350″ width=”350″ editlink=”http://bit.ly/1vGGDho” standard=”http://www.youtube.com/v/CFg6amMLd-o?fs=1″ vars=”ytid=CFg6amMLd-o&width=350&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2770″ /]

Acum dupa ce am vazut si videoclipul nu imi dau seama daca melodia este la misto sau este pe bune. Va las pe voi sa decideti. Pe mine ma  fascineaza versurile melodiei: Girls come`s up to me and say What you driving ? I say Bugatti…. Speachless nu alta!!!

Acum masina:

2014-05-24 12.31.08

Nu este cea mai tare masina pe care ati vazut-o vreodata?

Acum va las sa meditati!!

3 Comentarii

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.