Ce face un microbist…

… la ora 12 noaptea? Evident, raspunsul normal ar fi: se uita la meciul de deschidere al campionatului mondial de fotbal.

Raspunsul mai putin normal ar fi, insa: hraneste pisici virtuale.

Pentru ca tot era pauza meciului, m-am apucat sa fac putina ordine in camera. Si, vazand tableta fiica-mii pe masa, am pus-o la incarcat. Asta pentru ca tot timpul o lasa descarcata si apoi cand vrea sa se joace se plange ca nu mai are baterie.

Deci, pun tableta la incarcat si dau sa plec, moment in care un mieunat ma opreste din drum. Initial am crezut ca e sezonul de imperechere al pisicilor (isi cam fac veacul pe sub geamul nostru), asa ca am aruncat o privire pe geam, deja gandindu-ma sa umplu o punga cu apa. La al doilea mieunat insa, am realizat ca sunetul nu vine de la nu stiu ce motan sau matza in calduri de afara, ci este in casa. La televizor, insa, nu era nicio reclama cu pisici.

De unde pisica in casa? Nu imi aminteam sa fi venit vreuna dupa mine, cand am scos cainele la plimbare. Si, cum asta se intamplase cam cu vreo 3 ore inainte, unde ar fi putut sa stea ascunsa fara sa o dibuie catelul?

Si atunci mi-au cazut ochii pe tableta. In coltul din stanga sus scria: „I need to go to the bathroom!”. Si toate presupunerile mele s-au clarificat. „My Talking Tom„-ul trebuia bagat in seama.

Acum, cum sa rezisti cand o pisica iti spune ca are nevoie la baie? Nu de alta, dar ar fi mieunat toata noaptea. Pisicile astea virtuale nu au lada cu nisip, merg in doua picioare, se duc si fac la toaleta, le poti face dus, le usuci cu uscatorul de par, mananca orice si le imbraci cum vrei tu.

Asa ca am dus pisica la baie, si-a facut nevoile, am sapunit-o, am uscat-o si am mangaiat-o pe burtica. Si ca sa ii fac o surpriza fiica-mii, m-am jucat si cateva joculete, ca sa fac rost de bani si sa-i cumpere la matza niste haine mai acatarii.

Iar la sfarsit i-am stins lumina, ca sa doarma, nu inainte de a-i da de mancare: niste iaurt si multa ceapa.

Daca tot vrea la toaleta, sa aibe un motiv mai intemeiat!

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.