Asigurari si reasigurari – Easy.com

Cu totii avem asigurari. Ai un apartament sau casa? Statul te obliga sa iti faci asigurare. Ai masina? RCA-ul este obligatoriu. Vrei sa stai linistit atunci cand iti gasesti masina lovita in parcare? Iti trebuie CASCO. Dar daca vrei sa mergi intr-o calatorie si vrei sa fii linistit, daca ti se intampla ceva? Ai nevoie de asigurare si acum.

Solutii pe piata sunt multe. Firme de incredere sunt, dar si concurenta este mare. Exista insa multime de firme care iti promit marea cu sarea, iar cand vine vorba despre despagubiri te poti alege cu buza umflata si buzunarul gol. Si, in astfel de situatii, ce faci? Dai bani de la tine, desi ai platit asigurare sau pierzi timp, fara sa stii daca vei recupera vreodata ce ai platit. Eventual esti multumit ca, dupa zile intregi de umblat de colo-colo ti se plateste dauna. Poate…

Asta se intampla pentru ca nu ai nicio experienta cu asigurarile, sau e minima, si pentru ca ai avut incredere in cineva care ti-a facut o oferta ieftina si tu ai acceptat, gandindu-te la bani. Sa zic ca te-ai zgarcit? Ia gandeste-te: daca ai un RCA ieftin, facut la marginea drumului, la o masina pe butuci care are afise lipite de toate geamurile, esti sigur ca ea iti va acoperi daunele? Dar daca vecinul de deasupra te inunda?

De multe ori facem alegeri, in ceea ce priveste asigurarile, doar din punct de vedere al pretului ofertei. Luam ce e mai ieftin, si dormim linistiti ca totul este bine. Insa, abia cand se intampla nenorocirea ne dam seama ca timpul si banii dati nu ne vor aduce serviciile pentru care am platit.

Si atunci, ca sa dormi intr-adevar linistit, iti trebuie sa apelezi la profesionisti. Apelezi la brokeri de asigurari, oameni care stiu ce sa faca cu banii care ii dai, care sa iti spuna care oferte sunt acoperite, iar riscul de a fi pacalit este minim in cazul in care ti se intampla ceva neplacut.

Astfel de brokeri sunt cei de la Easy.com.ro. Oferta este diversificata si cuprinde de la asigurari obligatorii pana la alte servicii conexe.

Pentru ca nu e vorba numai de asigurari, ci si de consultanta si alte servicii. Asigurari de locuinta, obligatorii sau nu, asigurari de viata si asigurari de masina, CASCO sau RCA, asigurari de calatorie sau de sanatate sunt doar o parte din asigurarile oferite.

Insa asta o fac majoritatea firmelor de asigurare. Ce nu iti ofera foarte multi sunt:

  • consultanta in asigurari – cel mai bun pachet in functie de ceea ce vrei sa asiguri, in limita fondurilor disponibile
  • audit al contractelor de asigurare existente
  • intermediere a contractelor de asigurare, punand la dispozitie informatii despre asiguratori si conditiile de asigurare
  • gestionare a contractelor de asigurare – informarea periodica a clientilor cu privire la scadenta ratelor sau a asigurarilor prin SMS si email
  • lucrul cu mai multi asiguratori – o oferta potrivita pentru tine
  • asistenta si reparatii in caz de dauna – o lista de service-uri autorizate, in functie de tipul de masina, plus masina la schimb pe perioada reparatiilor (in functie de service)

Si toate acestea sunt oferite fara costuri in plus la plata primei de asigurare.

Cu alte cuvinte, in momentul in care inchei o asigurare cu Easy Insurance, beneficiezi de consultanta si un serviciu personalizat. Vezi ofertele, asiguratorii, serviciile, ti se fac recomandari, platesti in functie de ceea ce ai ales si ti se ofera si suport in caz de dauna.

Adica scapi de batai de cap si de timp irosit pe drumuri sau de stres.

Suna bine sau nu?

Pentru mai multe informatii, foloseste detaliile de mai jos:

Telefon: 031.805.5655
Mobil: 0722653681
Fax: 031.817.5669
Email: info@easy.com.ro
Web: www.easy.com.ro

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.