Promotie Rolls Royce Phantom

Noi romanii suntem mari iubitori si fini consumatori de masini nemtesti.

Poate nu stiati, dar in Romania exista o entitate care „actioneaza pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent si propice dezvoltarii sectorului privat, unei economii de piata reale, durabile si deschise spre exterior”.

Pornind de la apetenta noastra, a romanilor, pentru masinile de calitate, si luand in calcul faptul ca suntem prea saraci sa cumparam o masina ieftina, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, vine cu o oferta de nerefuzat.

rolls royce

CCIR ofera spre vanzare o mandrete de Rolls Royce care i-a apartinut spre folosire pana de curand unui „tanar” antreprenor de succes, Mihail Vlasov. Acesta este fostul presedinte al CCIR, actual arestat la domiciliu.

Anuntul poate fi vazut pe cateva site-uri de anunturi online ca:

Recomandarea ar fi anuntul de pe Tocmai.ro, sunt mai multe poze, si va puteti face o parere mai buna referitor la micile zgarieturi posibile, lucru perfect normal pentru o masina din 2004, majoritatea avand o sansa buna sa „iasa la polish”.

E foarte posibil sa fie ceva loc de negociere, pretul cerut ar fi 135.000 euro(negociabil). In cel mai rau caz, ar trebui sa obtineti macar inca un set de jante cu anvelope de iarna, desi nici o roata de rezerva in plus n-ar strica avand in vedere ca pretul la reprezentanta s-ar situa undeva in jur de 3500 euro (pentru o singura roata de rezerva, DA! ati citit bine).

rolls royce umbrella

In orice caz, nu uitati sa verificati umbrela. Acest model vine cu o umbrela manufacturiata tot de Rolls Royce, ce se poate gasi in usa din spate. Recomandam sa intrebati de umbrela imediat inainte de a va interesa daca numarul de kilometri din bord sunt reali, astfel fiind sanse mari ca proprietarul sa fie intr-un moment de sinceritate maxima.

 

Atentie mare totusi, impozitul anual e sensibil mai mare decat cel mediu pentru o masina obisnuita de familie, mai concret 9777 RON (da, anual), conform acestui calculator de impozit auto.

Din nefericire, in cazul in care v-ar interesa si o asigurare Casco, aproximarea ar fi undeva la 15.000 Euro anual. Calculatorul online de la o firma de asigurari, nu a putut oferi un rezultat avand in vedere ca valoarea de nou(de minim 400.000 euro) depaseste valoarea maxima de 50.000 euro.

casco rolls

Am incercat sa facem un calcul cu rata trimestriala si cu o fransiza de 100 euro pentru a obtine o oferta mai buna, dar calculatorul online pare sa se fi intimidat, in urma selectarii Marcii Rolls Royce, nu a reusit sa gaseasca niciun model.

Daca totusi, nu doriti sa faceti aceasta investitie profitabila pe termen lung, ganditi-va bine daca nu aveti un prieten apropiat care ar putea fi interesat de aceasta oferta, sau chiar in cautarea acestui model de Rolls Royce.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.