Sfaturi calatorii: HotelsCombined

Postarea de astazi este scurta si la obiect. Incerc pe cat posibil sa imi fac singura rezervarile de avion si hotel pentru vacante. Pentru biletele de avion folosesc in general skyscanner.net iar pana acum pentru hoteluri foloseam booking.com. Zic pana acum pentru ca de curand am descoperit un site si mai bun.

Am descoperit HotelsCombined si m-am gandit sa ii fac un pic de reclama neplatita. Ce face acest site defapt? Compara ofertele de pe toate siteurile pentru locatia pe care o alegi. In plus, ca si booking, are si versiune in romana si ofera posibilitatea sa alegem Leul ca si moneda.

Cum functioneaza? Simplu. In senctiunea „Unde” tastam tara, regiunea, orasul sau direct hotelul care ne intereseaza. Odata ce ne-am decis la un oras sau macar o regiune apasam cautare si ne vor aparea toate hotelurile disponibile pentru perioada in care am efectuat cautarea. Mai multe, pentru un hotel ne vor aparea mai multe tarife, in functie de site-ul prin care dorim sa efectuam rezervarea.

Capture

Putem face ordonare dupa „Recomandat”, „Stele”, „Distanta de la”, „Tarif” si „Evaluare clienti”. Foarte utila mi s-a parut ordonarea „Distanta de la” pentru ca poti selecta distanta fata de un punct de atractie sau centrul orasului. Este mai usor sa gasesti sa gasesti cel mai apropiat hotel de atractia care te intereseaza la cel mai bun pret.

In stanga exista si un meniu cu mai multe optiune de restrangere a cautarii. Poti cauta dupa tipul de cazare ( poate vrei sa vezi numai apartamentele sau pensiunile) , numarul de stele, doar evaluarile de 8 si 9 primite de la clienti, facilitati oferite sau tema hotelului.

Odata ales hotelul ne apar mai multe detalii despre el si tarifele de pe diferitele siteuri unde a fost gasit. Deasemenea, daca dam click pe evaluare clienti ne apare un fel de statistica a evaluarii clientilor , de ex „9 au evaluat amplasarea hotelului, 8 au men?ionat c? este o amplasare convenabil?”

Capture2 Capture3

Una peste alta, in combinatie cu skyscanner pentru avion (cand este cazul) sau pur si simplu pentru cazare, mi se pare un site foarte bun pentru cei obsedati (ca mine) de a face comparatii si de a gasi cel mai bun pret.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.