Reclame UK

Nu o sa va plictisesc cu povesti despre viata din UK, inca. O sa incerc sa va inveselesc putin cu 2 reclame: una mega haioasa de la Cadbury si una mai siropoasa de la Thomson Holidays.

M-am gandit sa incepem cu cea siropoasa-usor-spre-trista. Cand vezi pentru prima data reclama nu iti dai seama carui produs i se face publicitate  ( sau cel putin eu nu mi-am dat seama:)) ). Maxim m-am gandit ca ar putea fi una din campaniile acelea de acceptare a celor diferiti de noi. Deja ma simteam prost… Apoi te anunta la sfarsit ca este vorba despre Thomson Holiday- o agentie de turism din UK. Totul capata sens acum. Morala : ce poate face lipsa de concediu din om.

[embedplusvideo height=”350″ width=”350″ editlink=”http://bit.ly/1fZg11p” standard=”http://www.youtube.com/v/JXNJA1yGn-8?fs=1″ vars=”ytid=JXNJA1yGn-8&width=350&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6111″ /]

Hai totusi sa ne inveselim pe final, ca tot e luni si totul e trist lunea, indiferent in ce tara te afli. Reclama de mai jos este la ciocolata si efectele pe care le poate avea ciocolata asupra noastra. Mie mi se pare foarte reusita si haioasa.

[embedplusvideo height=”350″ width=”350″ editlink=”http://bit.ly/1fZgUae” standard=”http://www.youtube.com/v/aKNqojGjT_Q?fs=1″ vars=”ytid=aKNqojGjT_Q&width=350&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5133″ /]

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.