De prin lume adunate

Cateva stiri mai… ciudate
De prin lume… adunate!

 „Filosofia dauneaza grav sanatatii” ar putea spune un barbat din Rusia. Acesta a fost impuscat de catre un conational in timp ce se afla intr-un magazin de legume, principalul motiv fiind o disputa pe tema „Critica Ratiunii Pure”, scrisa de Immanuel Kant. Cum cei doi aveau pareri diferite spiritele s-au incins inevitabil, asa ca unul dintre ei a scos pistol cu gloante de cauciuc „din dotare” si l-a descarcat in corpul celuilalt. Din fericire totul s-a terminat cu bine, barbatul atacat fiind doar ranit, iar atacatorul sau fiind retinut de politie.

Niste novici, as putea spune. Pai sa vina la noi, la Galati si Barlad, sa vada cum discuta „filosofii” dupa un pahar de tuica, cu topoarele si cutitele.

 

 „Sarac, dar cinstit” este un om al strazii din Boston pe nume Glen James care, gasind intr-un mall un rucsac cu aproape 42.000 de dolari si cecuri de calatorie, l-a dus l-a politie. Politia a putut apoi sa-l identifice pe proprietarul rucsacului, un chinez, dupa actele uitate tot in rucsac. Fapta bunului samaritean a fost apoi recunoscuta oficial de catre seful politiei din Boston. Doar prin vorbe.

Exact ca in B.D: „Noi, daca ne ajuta Dumnezeu si gasim pe strada un portofel cu bani, mergem undeva si-i numaram, sa vedem cat ne-a adus norocul, ne uitam in stanga si in dreapta, sa vedem daca nu cumva este proprietarul in apropiere, si apoi fugim anuntam imediat Militia la numarul de telefon 22.22.22.

 

„Nu te duce la furat fara curea” este sfatul care l-ar da acum un hot din Florida care a fost prins de politie in timp ce fugea pentru ca ajunsese cu pantalonii … pe vine. Barbatul se ruga intr-o biserica de langa Disney Land cand brusc s-a ridicat, a inhatat sertarul cu bani din camera cu suveniruri si a rupt-o la fuga prin curtea bisericii, urmarit de Joe Larkin, administratorul. Vazand ca hotului ii stau pantalonii sa-i cada, administratorul ii vine o idee: se arunca peste el, tragand si mai mult pantalonii in jos si impiedicandu-l astfel pe hot sa fuga.

Trebuie sa fi fost tare comica situatia: hotul cu sertarul in mana si administratorul agatat de pantalonii lui 😀

 

Ce nu fac politicienii pentru bani? Guvernatorul statului Florida s-a gandit ca ar fi bine sa organizeze o vanatoare privata de aligatori, pentru a strange bani pentru campania sa electorala. Insa, dupa ce s-a aflat de ideea lui, totul a fost anulat.

Eu zic ca Arnold i-a turnat. Adica tocmai el, The Terminator, sa nu fie invitat la petrecere???

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.