Concurs Bere Terapia

Mie imi place berea. Cea mai fericita am fost probabil in Belgia, unde erau sute de feluri de bere. Azi am aflat ca este concurs cu bere la Arhi pe blog. Si nu orice fel de bere. NU. Bere romaneasca, Terapia. Mi-a placut de la inceput conceptul lor. De la denumirea de Clinica de bere, designul sticlei pana la faptul ca sunt doar doua sortimente de bere si nu 100. Faci 2 produse dar le faci atent si sunt impecabile.

M-am decis mai greu pana sa ii incerc. Mi se parea o cale lunga din Timisoara pana aici. Dar am gasit o scuza minunata. I-am cumparat prietenului meu, de ziua indragostitilor o Trusa de prim ajutor mixta. Si bine am facut pentru ca este o bere buna. Acum nu mai stiu denumirea sortimentului care imi place mai mult, dar este cea mai amara. Lui culmea ii place cea mai putin amara.

Apoi  am mai cumparat-o din Bucuresti de la Bacania Veche. In continuare a fost buna doar ca ne-am pacalit cu sticlele. Am luat doua Gold si doua Platinum. La a doua sticla, am avut parte de o supriza. Dupa cateva inghitituri bune ne-am dat seama e ceva ciudat si am facut schimb de sticle. Se pare ca ori etichetele sau continutul au fost inversate. In sticla cu eticheta de Platinum se afla cea Gold si invers. Dupa ce am facut schimb, s-a restaurat pacea in caminul nostru. Inchei cu o povestire amuzanta de cand eram mica, care sa intareasca ideea ca imi place berea. Se pare ca atunci nu mancam sunca daca nu primeam o gurita de bere. Cat de mica, doar sa simt acidul si putina spuma.

Daca vreti sa castigati si voi o Tusa de prim ajutor, urmariti instructiunile de la Arhi de pe blog!

trusa-de-prim-ajutor-terapia-mixta

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.