Avocatul Adrian Nastase

Adrian Nastase este un personaj pe care eu una nu il apreciez deloc. Poate din cauza asta postarea de astazi va parea o clipa subiectiva.

Stirea este urmatoarea:

„Decanul Baroului Bucuresti, Ion Ilie Iordachescu, a declarat, pentru Mediafax, ca in sedinta de marti a Consiliului va fi cvorumul necesar pentru fi discutata excluderea din profesie a avocatilor Adrian Nastase, Catalin Voicu si Florin Costiniu, ca urmare a condamnarilor definitive pentru coruptie. UPDATE Baroul Bucuresti: Cazul lui Adrian Nastase va fi rejudecat de o comisie care va reexamina motivatia care a stat la baza mentinerii sale in profesia de avocat”

Eu nu inteleg de ce este necesara infiintarea unei comisii speciale de examinare, care sa decida daca ar trebui sau nu exclus Adrian Nastase de pe listele de avocati. Mie decizia mi se pare una foarte simpla si clara: excludere. Aceasta masura ar trebui luata in legatura cu toti avocatii care au facut inchisoare sau care au primit inchisoare cu suspendare. Deci nu numai impotriva domnului Adrian Nastase, ci tuturor avocatilor condamnati in diversele dosare. Faptul ca au fost condamnati mie una mi-ar ridica si un semn de intrebare fata de competenta lor. Adica nu cred ca sunt niste avocati prea straluciti daca nu au reusit sa castige cel mai important proces al lor, nu? Celalalt semn de intrebare ar fi din punctul de vedere al moralitatii lor, dar deja cred ca am prea multe pretentii.

Imi pare rau de izul politic al postarii de astazi, insa nu m-am putut abtine. Pur si simplu nu vad de ce as mentine pe liste niste avocati condamnati. Ca sa nu mai vorbim ca Adrian Nastase nici macar nu a profesat vreodata. Il doare la basca de decizia baroului.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.