Valurile, barca, valurile, barca

In cazul in care va intrebati daca am patit ceva, sa stiti ca sunt bine. Sunt doar extrem de incantata(NOT) de ultra hitul verii 2013 „Frunzele si iarba”. Cum, nu stiti melodia? Nici cine o canta? Vaaai, dar va ajut eu. Frunzele si iarba este ultima melodie a lui Cabron. Cum cine este Cabron? Cabron este cocalarul,obositul artistul care canta alaturi de Loredana melodia cu Apa, apa. Cred ca si-a propus sa ramana tot in domeniu si a scos o noua melodie legata de apa.

[embedplusvideo height=”224″ width=”350″ editlink=”http://bit.ly/16Di4Bi” standard=”http://www.youtube.com/v/CJyn6CP8OoU?fs=1″ vars=”ytid=CJyn6CP8OoU&width=350&height=224&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1331″ /]

Este uimitor cati ciutanti de clasa a 7 -8 a asculta melodia asta, de a devenit atat de populara la radio. La ce versuri are ma gandesc ca acesta este publicul tinta al melodiei: „Mai bine stam aici pe lac ca-i panica la scara/Si mintea mea-i departe plecata in alta parte/Noroc ca mi-am luat sucu’ si vreo doua-trei tarte”. Refrenul imi intareste ideea ca oricine, pana si un copil de 3 ani, poate sa scrie versurile unei melodii. Trebuie doar sa vrea, ca se poate „Frunzele si iarba, frunzele si iarba/Salcamii si banca, salcamii si banca/Valurile, barca, valurile, barca/In care pluteam si pluteam si pluteam si pluteam si pluteam”. Pluteste in alta parte prietene…

Bun, dupa ce ne-am lamurit ca versurile sunt scrise de maxim un copil de clasa a II a trecem la videoclip. Desi melodia este o lalaiala de vara Carbron se crede intr-un super videclip rap, inconjurat de bunaciuni. De ce zic asta? Pai tot da din manuta, executand o miscare dubioasa pe verticala. Zici ca este la ora de muzica si canta pe note. Va mai aduceti aminte in clasele primare cand trebuia sa batem masura si faceam triunghiuri in aer? Cam asa de penibil mi se pare Cabron, numai ca el este trecut de 30 de ani cel mai probabil.

Micul joculet al videoclipului nu stiu cum sa il interpretez. Daca il leg de titlul melodiei, as zice ca artistul a fumat prea mult si din cauza asta o vede mai slabuta  pe tanara balenuta din videoclip. Judecand dupa campul de maci pe care este intins artistul la inceput, cel mai probabil de la asta i se trage. Oricum mi se pare de prost gust si o insulta la adresa graselor. Un fel de doar sa fie orb barbatul sau fumat, altfel nu ati pune mana pe vre-un mascul.

2 Comments

  1. De cocalarii din muzica nu cred ca vom scapa niciodata, indiferent ca vorbim de muzica romaneasca sau straina. Sigur ca publicul are cantaretii pe care ii merita si la ce fiertura de cuie are in cap pustimea, nici nu ma astept la altceva.

    Cat despre grase, nu stiu, aici sunt subiectiv, nici mie nu-mi plac si nu ma vad impreuna cu una dar inteleg daca s-ar supara pe videoclipul in cauza.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.