De ce miroase in Parlament

Era marti o stire la TV cum ca in Casa Poporului este un miros insuportabil. Alesii nostri nu mai suporta si declara sus si tare ca nu se mai intorc la munca daca problema nu se remediaza.

O puteti vedea la Obositor

Nu ca m-ar interesa ce zic parlamentarii, oricum e degeaba, dar, ce sa deducem? Ca pute „la propriu” sau „la figurat”?

La figurat si „chimic” vorbind, vine un miros neplacut dinspre Parlament, care se uneste cu cel dinspre Guvern pe undeva pe Calea Victoriei si apoi se intinde in toata tara ca ciuperca unei bombe atomice. De unde? Pai de la „fosile” de paramentari care nu fac nimic altceva decat sa ponteze (scuzati asemanarea cuvantului cu un personaj la moda) la intrare ca au venit la munca, de la unii care „put” a „mita” si „spaga”, de la altii care „put” a lene si nesimtire… Lasam la o parte faptul ca treaba e „imputita” de multi ani de zile.

La propriu si tot chimic vorbind, cica mizeria din gaurile de aerisire contribuie la mirosul neplacut. Plus gunoaie nestranse de ani de zile, sobolani si alte ganganii din subsolul Casei Poporului.

Dar contributia parlamentarilor nu se pune?

Cum care? Uite asta:

Tinand cont ca acum 2-3 luni parlamentarii au trecut la hartie de xerox, frunze si alte … obiecte pentru a-si curata dosurile, ce asteptari sa avem de la mirosuri?

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.