Capacitate ?redusa 2013

M-am gandit de 2 ori inainte daca sa scriu si eu ceva despre examenul de capacitate 2013, proba de matematica. Dar nu m-am putut abtine. Mai ales cand ii vad pe diversi reprezentati ai ministerului educatiei cum  se lauda cu rezultatele extraordinare obtinue de elevi. 

Funeriu a fost catalogat drept rautacios si invidios pentru faptul ca a avut curajul sa zica ceea ce gandea toata lumea: subiectele au fost foarte foarte simple. Cred ca s-au oprit undeva la clasa a 6 a, maxim. Si tot simt ca sunt indulgenta cand zic clasa a 6 a.

Sa luam cateva exemple de subiecte : 4 ori 4 plus 10. Ghici ciuperca cat face? Pana si nepoata mea de clasa a 2 a l-a rezolvat in gand. IN GAND!!!! ARE 8 ANI! Nici la subiectul cu se da tabelul urmator, aflati cati elevi au luat nota 8 nu cred ca avea probleme. Si nici restul subiectelor nu sunt dificile.

Acum va intreb, cat de reduse ar trebui sa fie cunostintele tale ca sa pici un astfel de examen? Sau sa il iei la limita? Si examenul pe care l-am dat in cls a 4 ca sa intru la nu stiu ce clasa speciala de mate-engleza pentru clasa a 5 a cred ca a fost mai greu.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.