
Din dorin?a de a avea o digestie mai prietenoas?, am hot?rât împreun? cu al meu s? r?rim por?iile de carne. A?a c? în timpul s?pt?mânii încerc?m s? mânc?m carne doar de 2-3 ori, în rest am redescoperit legumele ?i pe?tele. Pe?tele nu era carne pentru noi pân? acum. În weekend îns? ne porcim!!! ?i cel mai mult ne place s? ne porcim cu burgeri. Pan? acum burgeri buni consideram c? g?sim la Hard Rock. Îns? erau scumpi ?i parc? gustul nu merita pre?ul. Apoi am încercat la Red Angus. Cam fad? experien?a. Numai carne, sos mai deloc ?i chifla dezam?gitoare, plus pre? destul de mare.
Aproape când pierdusem speran?a ?i bur?ile noastre ghior??iau de foame înfior?tor, am descoperit prima loca?ie de burgeri buni: Texas West Grill Restaurant. Era vineri, era sear? ?i ne era foame. Ne dusesem porni?i c?tre Hard Rock, dar era concertul vie?ii ?i nu puteam intra, pentru c? nu aveam bilete. Dup? câteva ture de ma?in?, am pus piciorul în prag ?i am hot?rât s? încerc?m la Texas West. De?i trecem destul de des pe lâng? Banu Manta, niciodat? nu ne-a trecut prin cap s? oprim la ei. ?i r?u am f?cut! Pentru 22 de lei am primit un super cheeseburger, uns cu toate alifiile (a se citi sosuri), cartofi pr?ji?i ?i ni?te frunze de salat?. Pentru 28 de lei prime?ti American Burger, care este o clipa mai mare decât cheeseburgerul meu. Servirea foarte, foarte bun?, iar zâmbetele nu par for?ate. Gr?tarul este în fa?a clien?ilor, îns? nici un pic de miros nu p?trunde în restaurant. Ca s? ne porcim pan? la cap?t am luat ?i o por?ie de coaste de vit? (91 de lei!!). Am stat cu emo?ie. Costau o avere ?i nu aveam nicio garan?ie c? vor fi bune. Dar nu au fost bune, au fost senza?ionale! Foarte, foarte fraged? carnea. Cam mult? gr?sime pentru gustul meu, dar pentru asta luam o bucat? prieten care s? m?nânce ?i gr?simea. Per total o experien?? super.
Un al doilea loc unde vroiam s? ajung era Vaca Muuu. Eu am o problem? cu locurile noi. Cu tot ce e nou de fapt. Trebuie s? încerc, nu a? putea s? v? zic de ce. A?a c? am f?cut frumos rezervare ?i ne-am prezentat plini de speran??. F?r? rezervare în weekend nu se prea poate. Am încercat noi cu o s?pt?mân? înainte ?i am f?cut cale întoars? de la intrare. Dialog scurt: „Ave?i rezervare?” „Nu” „Ne pare r?u, nu avem locuri libere”. Dar cum ziceam weekendul asta aveam temele f?cute. Din cauza faptului c? nu ?tiu s? apreciez o friptur? de vac?, iar pre?ul ei mediu era de 80 de lei ?i aici am ales tot burgeri! Eu am ales un Cheeseburger cu de toate incluse la 37 de lei, iar al meu un Butcher Burger la 35 de lei. Cu mâna pe inim? v? zic c? a fost cel mai bun burger mâncat vreodat?. Totodat? a fost ?i primul burger pe care l-am putut mânca ca pe un senvi?, f?r? s? îl tai, f?r? s? cad? chestii din el, f?r? s? pierd castraveciori sau ca?caval. Chifla cât trebuie de mare ?i pufoas?. Nu mi-a p?rut r?u de niciun leu? dat de prietenul meu pe cele doua senvi?uri. La sfâr?it, m-am rostogolit pan? la ma?in?.
În oricare din aceste dou? loca?ii pute?i merge pentru un burger delicios ?i o servire bun?. Totu?i ca servire iese câ?tig?tor deta?at Texas West, iar ca ?i gust al senvi?ului Vaca Muu. Coastele nu le-am putut compara pentru c? Vaca Muuu nu avea coaste.
Update 1: Texas West pare ca s-a inchis. Este foarte trist 🙁
hamburgeri deliciosi, din 100% carne de vita veritabile, din rasa montbeliarde si jersey, crescute la ferma mea, fac si eu. diferenta este ca poti sa-i faci exacut cum iti plac si nu cum ti se servesc la restaurant. http://www.icarne.ro
Cel putin pozele de pe site sunt geniale, imi lasa gura apa 🙂