Daca ma voi intoarce… (2)

(continuare din postarea anterioar?)

Cineva il tinea de mana. A miscat putin capul si atunci a vazut-o pe Mary, stand langa patul lui.

–      Mary? a intrebat cu o voce abia auzita. Sau a fost doar in mintea lui?
–    Relaxeaza-te, John, a zis Mary. Stiu ca ai o multime de intrebari. Doar relaxeaza-te putin si vei intelege in curand totul.

Vocea ei… Nu o uitase niciodata. Aceeasi voce calda, care il linistea ori de cate ori era obosit si stresat. Ii lipsise atat timp…

–      Visez sau este adevarat?
–      Nu, nu mai visezi.
–      Dar cum…
–      John, sunt foarte multe de spus. Dar trebuie sa te relaxezi, ca sa intelegi. Te rog sa stai intins cu ochii inchisi si sa asculti. Daca vei mai avea intrebari o sa-ti raspund mai tarziu, acasa.

Acasa? In minte au inceput sa-i rasune cateva cuvinte. O voce masculina, la fel de calda ca cea a lui Mary, dar mai puternica.

Bine ai revenit. Sunt sigur vrei sa stii ce s-a intamplat cu tine si cum ai ajuns aici. Toti cei care se intorc isi pun aceste intrebari. Nu cauta sa te ridici. Ramai intins si relaxeaza-te. Vei intelege mai bine ce vreau sa-ti spun.

Stiu ca te intrebi daca ai ajuns in Rai. Noi il numim Originea. Este locul cunoscut ca Rai in experienta traita de tine pana acum. Spun traita, dar de fapt pentru noi, pentru tine, a fost doar un vis de cateva ore.

Esti familiarizat cu conceptul de dimensiuni sau universuri paralele. A fost unul dintre obiectivele muncii tale de pana acum. Numai ca este putin mai diferit decat ceea ce ai ajuns tu sa descoperi, deoarece universurile nu sunt paralele, ci se intalnesc.

Ca sa fie mai simplu, imagineaza-ti modul in care sunt aranjate paginile intr-o carte. Fiecare fila este in sinea ei un univers. Un univers limitat intr-un capat, un semiplan marginit de o dreapta, dar care se intinde la infinit in capatul celalalt. Locul unde se intalnesc filele, locul unde sunt prinse, cotorul cartii, dreapta care limiteaza semiplanurile este Originea, Dimensiunea Zero. Filele sunt ele insasi Dimensiuni, de la 1 la infinit.

Cum ziceam, te afli in Dimensiunea Zero, intr-un punct pe care noi il numim Temporal. Chiar daca Dimensiunea Zero atinge ca o dreapta celelalte dimensiuni, universuri, semiplanuri, doar in acest punct, in Temporal, se poate face o conexiune cu ele. Iar asta se face prin vise. Cum a fost creat Temporalul nu pot sa-ti spun. Dar cred ca poate sa ma ajute sa aflu raspunsul la intrebarea mea fundamentala: de ce exist? Si de aici o serie intreaga de alte intrebari: Cum am aparut? Cu ce scop am fost creat? De cine?

Eoni intregi am cautat raspunsul la aceste intrebari si nu am reusit pana acum sa-l aflu.  Intr-un final mi-am dat seama ca am nevoie de ajutor. Aveam nevoie de mai multe minti care sa gandeasca, sa inventeze, sa creeze. Asa ca am creat plantele si apoi animalele. Insa rezultatele nu apareau, mintile lor fiind mult prea simple. Apoi am creat atunci o minte mult mai complexa si asa au aparut oamenii. Si vazandu-i cum se dezvolta, cum reactioneaza la diverse imprejurari si situatii, am invatat multe. Dar nu suficient.

Timpul se scurgea inca mult prea incet si m-am decis sa intensific procesul. Trebuia sa fac astfel incat timpul sa se scurga mai repede, dar nu puteam face acest lucru aici, pentru ca nu poti face timpul sa treaca mai repede in universul in care traiesti. Da, stiu, te gandesti poate la calatoriile in timp. Nu sunt posibile. Daca ar fi fost as fi aflat deja raspunsul la intrebarile mele.

Atunci am creat celelalte dimensiuni, unde timpul curge diferit. Initial am vrut sa le fac similare cu Dimensiunea Zero, asta ar fi insemnat ca timpul sa se scurga la fel, deoarece Dimensiunea Zero se extinde doar la capete, in lungime. Pentru a putea accelera trecerea timpului, celelalte dimensiuni se extind si in latime, nu numai in lungime. Era nevoie sa umplu acest “spatiu” care se extindea in latime, si asa a aparut vidul. Toate celelalte dimensiuni au planete, stele si vid. Poate iti pare paradoxal, dar vidul este, in sinea lui, un “plin”, un liant intre corpurile din universuri.

Ce n-am reusit sa fac este sa creez oamenii in noile dimensiuni. Are o legatura directa cu trecerea timpului? Posibil. Dar cu ajutorul Temporalului, punctul de conexiune intre Origine si celelalte dimensiuni, oamenii pot fi transportati mental in celelalte dimensiuni. Prin vise.

Iar oamenii s-au oferit sa ma ajute, venind aici, la Temporal, pentru o noapte de vis. Este singurul mod de a intra intr-o alta dimensiune, fara a-ti afecta judecata. Intr-o noapte aici ai o experienta de o viata acolo. Iar pentru tine totul este … un vis.

Dupa cum ziceam, timpul in dimensiunea noastra curge mai incet decat in celelalte dimensiuni. Cateva ore in Dimensiunea Zero inseamna cativa ani in celelalte. Fata de Dimensiunea Unu, din care te-ai intors, 1 ora aici este egala cu 10 ani acolo. Pentru tine n-au trecut decat 8 ore aici, pe cand acolo s-au scurs 80 de ani.  O viata de om.

Ultima ta experienta temporala a fost chiar visul care l-ai avut noaptea trecuta. Chiar acum, cand iti spun lucrurile acestea, nu iti vine sa crezi, deoarece inca mai esti marcat de acest vis. Ia ceva timp sa te re-acomodezi cu realitatea.

Datorita faptului ca sunt atat de puternice, experientele temporale nu se repeta decat la cateva zile, de obicei dupa minim o saptamana. In aceste 7 zile, in dimensiunea din care te-ai intors, au trecut deja peste o mie de ani. Tu, aici, uiti experienta anterioara, iar acolo nu va mai avea cine sa te recunoasca.

Cand un om are o experienta temporala, in noua dimensiunea unde se “transporta”, ia cu el cate ceva din realitatea de aici. Nu fizic, ci mental. In experientele anterioare ai fost casatorit tot cu Mary si tot Ann si Ben au fost copii. Acest lucru nu se schimba, deoarece creaza acel confort personal. Daca intr-o alta “viata” ai fi casatorit cu alta persoana, in momentul in care revii la realitate, in Dimenisunea Zero, iti vei respinge sotia si copii. La fel ca tine, sunt milioane de oameni care au experiente temporale. Si din fiecare experienta este ceva de invatat.

Of, ce bine ar fi fost ca lucrurile sa mearga pe calea aleasa de mine … Am invatat atatea in ultimul timp si simt ca ma apropii de raspunsurile cautate…

(continuarea într-o postare viitoare)

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.