Frig?rui mixte

La cererea publicului pofticios, azi scriu ?i re?eta de frig?rui mixte.

Ingrediente:

  • piept de pui
  • ardei
  • ceapa ro?ie
  • ciuperci
  • ro?ii cherry

Se taie puiul buc??i potrivite. La fel ?i ardeiul, ceapa ?i ciupercile. Toate trebuie s? aibe cam aceea?i dimensiune.

Se pun pe o ?epu?? alternativ: o bucat? de pui, una de ceap?, una de ardei, iar pui, o ro?ie, o ciuperc?, pui … ?i a?a mai departe. Se s?reaz? ?i apoi se pun pe grill.

Când sunt f?cute se servesc cu salat? ?i cartofi pr?ji?i.

Poft? bun?!

PS1.: Recunosc, lâng? frig?ruile de pui am pus ?i ni?te frig?rui de berbecu? ?i adana, luate de la un halal.

PS2: Nu am avut ro?ii ?i ciuperci în pozele de mai sus.

 

7 Comments

  1. Gratarul acela l-ai folosit fara capac si la preparat si altceva in afara de frigarui? Cum a iesit carnea? Ma tenteaza sa-mi iau si eu unul ca ala electric nu prea imi place cum isi face treaba

    1. L-am folosit cu capac tot timpul (aici am dat capacul la o parte sa fac poza). Altfel nu se face nimic. Iar carnea a iesit foarte fargeda.

      Poti sa faci orice vrei cu el: mici, peste, carne, legume. Este foarte bun si inlocuieste cu brio un gratar cu carbuni. Bine, ce faci acolo nu mai are acelasi gust de fum, dar e OK.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.