
La cererea publicului pofticios, azi scriu ?i re?eta de frig?rui mixte.
Ingrediente:
- piept de pui
- ardei
- ceapa ro?ie
- ciuperci
- ro?ii cherry
Se taie puiul buc??i potrivite. La fel ?i ardeiul, ceapa ?i ciupercile. Toate trebuie s? aibe cam aceea?i dimensiune.
Se pun pe o ?epu?? alternativ: o bucat? de pui, una de ceap?, una de ardei, iar pui, o ro?ie, o ciuperc?, pui … ?i a?a mai departe. Se s?reaz? ?i apoi se pun pe grill.
Când sunt f?cute se servesc cu salat? ?i cartofi pr?ji?i.
Poft? bun?!
PS1.: Recunosc, lâng? frig?ruile de pui am pus ?i ni?te frig?rui de berbecu? ?i adana, luate de la un halal.
PS2: Nu am avut ro?ii ?i ciuperci în pozele de mai sus.
A inceput postul!!!! Pacatosule!!!
Tu m-ai provocat! Si, pana la urma, poti sa faci si fara carne 😉
La ce ar folosi alea f?r? carne?
E ca ?i cum ai mânca salat? pe ??pu?? 😀
Pentru vegetarieni. Numai c? dac? le pui la grill nu sunt pentru raw veggans…
Vai, s?racii… Medicina a avansat mult, nu exist? un tratament, ceva care s?-i ajute pe oamenii ??tia?
Gratarul acela l-ai folosit fara capac si la preparat si altceva in afara de frigarui? Cum a iesit carnea? Ma tenteaza sa-mi iau si eu unul ca ala electric nu prea imi place cum isi face treaba
L-am folosit cu capac tot timpul (aici am dat capacul la o parte sa fac poza). Altfel nu se face nimic. Iar carnea a iesit foarte fargeda.
Poti sa faci orice vrei cu el: mici, peste, carne, legume. Este foarte bun si inlocuieste cu brio un gratar cu carbuni. Bine, ce faci acolo nu mai are acelasi gust de fum, dar e OK.