Du-te, Dragnea, du-te!

Du-te Dragnea! Du-te si nu te mai uita inapoi! Lasa-ne in pace si du-te unde vezi cu ochii!

Ne-am saturat de tine si de nesimtirea ta de buticar, de Dinu Paturica ala care zace in tine, de parvenit prin smecherii cu statul si abuzuri! Ne-am saturat de mustata ta si de dintii cariati! Ne-am saturat de zambetul tau tupeist si semi-inteligent!

Ne-am saturat de acolitii tai, de hienele care iti zambesc in fata dar abia asteapta sa se infiga in hoitul tau! Ne-am saturat de prostii si marionetele tale! De incultii si incompetentii pe care i-ai pus in functii de conducere dar care nu misca niciun deget fara sa astepte comanda de la tine? De legumele care nu au creier si coloana vertebrala! Ne-am saturat de tine si de ai tai!

Du-te in Brazilia ta si ia-le cu tine si pe Elena si Bica din Costa Rica! Cheama-i si pe Mazare si pe Sebi si pune-o de petrecere! Si stati acolo si nu va mai intoarceti!

Du-te si ramai acolo! Iti promitem ca nu venim dupa tine!

Lasa-ne sa numim oameni competenti in functiile de conducere, oameni scoliti si cu viziune, nu secretare si profesoare de materii de scoala depasite! Lasa-ne sa facem scoli, spitale, autostrazi, industrie, agricultura! Sa educam populatia tarii asteia, sa reinventam meseriasii si sa scapam de asistatii sociali falsi.

Nu tinem sa te bagam la inchisoare, desi esti unul dintre cei care o merita cu prisosinta si ar trebui sa stai pentru restul vietii dupa bare! Nu cerem decat normalitate nu mizerie, competenta nu smecherii, cinste nu hotie!

Nu te iertam, dar te lasam sa pleci. Du-te si nu te mai uita inapoi! Lasa-ne sa incercam sa ridicam tara asta pe care fostii tai comunisti de la Iliescu incoace au ingropat-o in datorii pe care tot noi si copii si nepotii nostri trebuie sa le platim. Am mai scapat odata de ele, vom mai scapa in continuare, doar du-te si lasa-ne!

Ia cu tine si pe vulpita cracanata, si pe blonda cu freza speciala, si secretara, si pe colectionarul de tablouri ascunse in soba si in cimitire, si pe colectionarul de mitraliere … ia-l si pe marinar, si pe padurarul mustacios care abia o rupe pe romaneste, pe oier, pe pamblicar… ia-i pe toti, incarca-i pe o corabie si trece-i oceanul! Si ramaneti acolo!

Hai, fa-ne fericit sa aflam maine la stiri ca ti-ai luat bilet doar dus catre o destinatie exotica!

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.