Ce a aratat PSD-ul la manifestatia de la Targoviste

Ce a aratat PSD-ul la manifestatia de la Targoviste
Ce a aratat PSD-ul la manifestatia de la Targoviste

(Târgovi?te, 25 februarie, mitingul PSD / Foto: George Popescu)

Uitandu-ma la manifestatia PSD organizata la Pitesti dar mai ales cea de ieri, de la Targoviste m-a cuprins sentiment de revolta si de intristare in acelasi timp fata de manipularea oribila pusa la cale de catre marele nostru partid social din Romania.

Aceeasi oameni, in marea lor majoritate saraci, lucrand pe salarii de mizerie sau fiind asistati sociali, fara prea multa educatie, fara acces la o informatie adevarata alta decat cea de la birtul din sat unde televizorul merge continuu pe Antena 3 si Romania TV, aceeasi oameni sunt folositi in mod regulat de catre PSD pentru a-si apara imaginea.

Nu poate decat sa imi fie mila si sa ma indignez vazand cum acesti oameni sunt maipulati de catre primarii PSD, sunt carati cu autobuzele de la kilometri distanta pentru a merge ore intregi pe jos scandand lozinci pe care nu le inteleg, impotriva unor legi pe care nu le cunosc, sprijinind niste figuri politice pe care nu le stiu, pupand mainile liderilor politici cu ploconeala si frica, pe de o parte si bucurie tampa, pe de alta parte.

Oameni inculti, oameni care nu mai au habar ca UNPR nu mai exista in politica si oameni peste care Revolutia trecut fara sa ii atinga, trainind in continuare melancolici cu gandul la comunism si la ce bine era pe vremea aceea.

Oameni care, din pacate, pot sa  fie bunicii sau parintii celor care au iesit in Piata Victoriei.  Oameni care imbatranesc cu frica unui primar PSD care de ani de zile face legile in comuna asa cum vrea el. Primar care vrea sa arate el cat e de smecher inclusiv fata de liderii de partid de la Bucuresti. Oamenii acestia nu au venit de buna voie si din proprie initiativa cum au facut „copii” si „nepotii” lor in Piata Victoriei. Oamenii astia au venit, cel mai probabil sub presiunea primarului si a consilierilor, manati probabil de cateva promisiuni electorale mai mult sau mai putin mincinoase precum cresteri de pensie sau a asistentei sociale sau, de ce nu, primind poate chiar si ajutor financiar de cativa lei pentru „deranjul” lor.

Pe oamenii acestia, manipulati cu nerusinare de catre liderii PSD de ce nu ii apara nimeni? Nu au si ei drepturile lor? Nu vede nicio organizatie a drepturilor omului cum sunt batjocoriti acesti oameni? Copii, nepotii acestor oameni accepta ca parintii si bunicii lor sa fie batjocoriti in halul acesta?

Asta spune multe despre PSD. Si din pacate pentru ei efectul acestei manifestatii este total opus rezultatului asteptat.

Au aratat ca aduc minerii atunci cand in Piata ies studentii. Au aratat in continuare ca sunt un partid slab calitativ, bazat pe relatii de servilism si de frica, unde linguseala si grandomania isi dau mana.  Unde inclusiv intre ei liderii se cred unii mai destepti decat altii. Unde bastanii stau in vile imense iar prostii stau in sate inamolite si inzapezite. Au aratat ca sunt in continuare un partid care manipuleaza si se foloseste de oameni pentru propriile scopuri. Au aratat ca cei pe care se bazeaza sa ii sustina sunt oameni simpli, cu o foarte mica putere de intelegere, manati de foame si promisiuni desarte sau de frica mai-marelui comunei.

Un partid care in continuare ca nu poate sa lase in pace trecutul comunist si nu poate sa iasa din mosternirea vechiului regim. Un partid putred si corupt!

Pentru cei care aveti rabdare, cei de la Adevarul au pus 1 ora si mai bine de la filmari de la manifestatia de la Targoviste. Seamana izbitor de mult cu cele din fata de la CC in care „liderul iubit” lua cuvantul.

http://m.stireazilei.com/imagini-ireale-zeci-de-oameni-saraci-stau-la-coada-sa-pupe-mana-rovanei-plumb-ea-nici-nu-s-a-obosit-sa-coboare-in-multime/

PS: Nu stiu daca doamna din imagine intelege semnificatia „tanar frumos si liber”. Probabil ca fiul ei a ajuns sa aibe un viitor, inregimentat in partid.

PPS: Baietii de la PSD care au scris sloganurile chiar s-au intrecut in prostie, de data asta.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.