Site-uri si utilizatori

Buna treaba si cu plug-in-urile de Facebook. Mai ales cel cu pozele utilizatorilor care au dat like la pagina curenta sau la site-ul care il viziteaza (avem si noi unul in dreapta). Daca acum ceva timp nu era usor sa iti dai seama ce fel de oameni viziteaza anumite site-uri si doar ii intuiai, acum nu e nimic mai simplu: te uiti la fetele lor si, mai mult, poti sa le accesezi profilele de pe Facebook.

Bunaoara, site-urile cu bijuterii, creme si farduri. Cei care au dat like sunt in proportie de 90% din randul doamnelor si domnisoarelor. Rar vezi cate un barbat, poate doar daca are alte inclinatii… , daca l-a obligat iubita sau a avut ceva de cumparat, de cele mai multe ori tot pentru o persoana de sex feminin.

Proportia este aceeasi la site-urile de masini, de sport si de unelte, insa de data acesta barbatii detin majoritatea. Nu o sa vezi prea multe doamne interesate de ultimul model de masina de teren sau de transferurile din fotbal, precum si despre ultimele scule de pescuit. In aceeasi categorie intra si site-urile gen Playboy, FHM sau altele de specialitate. Nu o sa gasiti prea multe doamne sau domnisoare care sa dea Like.

La site-urile de imbracaminte, proportia este oarecum echilibrata, desi si aici doamnele detin suprematia. Ele sunt cele mai mari consumatoare de moda, dar sunt destul de multi barbati care umbla dupa oferte.

Exista, insa, o singura exceptie: site-urile de lenjerie intima. Desi te-ai astepta ca doamnele sa fie si aici la putere, deoarece este vorba de o lenjerie intima adresata lor, barbatii sunt insa majoritari. Daca va intrebati de ce, vizitati un astfel de site. Tinand cont ca pozele de aici sunt destul de provocatoare, nu e nevoie sa intri pe Playboy sau FHM sa vezi acelasi gen de poze. Si probabil ca tot barbatii reprezinta marea masa a cumparatorilor de produse de pe aceste site-uri, oferite apoi, bineinteles, ca si cadouri doamnelor.

Nu am gasit insa niciun site cu lucruri pentru barbati, dar care sa aibe mai multi utilizatori din randul doamnelor. Reviste cu barbati, pentru doamne, nu stiu sa fie. Site-urile cu musculosi sunt vizitate in mod egal de barbati si femei… Chiar nu am nicio idee.

Poate ma ajuta doamnele…?

1 Comment

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.