Tata bun sau oute mari?

V-am mai zis eu la un moment dat ca mi se pare ca siteul celor de la discovery romania este penibil. Vin cu niste update-uri: este din ce in ce mai penibil. Au niste articole de te doare capul si vin cu informatii fara de care muream, nu mai puteam sa trec strada sau nu mai dormeam la noapte! Ati inteles ideea, sper…

Numero uno :

Barbatii cu testicule mai mici sunt tati mai buni, arata un studiu inedit. Cercetatorii au aflat care este cauza

Este fascinant ca exista facultati si cercetatori care studiaza legatura dintre marimea testiculelor si calitatea barbatilor de a fi parinti buni. Este fascinant ca apoi exista publicatii, online sau nu, care transmit informatia mai departe, asa cum o face si discoperi. Am si niste intrebari fata de cum s-a desfasurat investigatia. Cine a stat si a masurat outele toata ziua? A venit fiecare cu masuratoarea de acasa? Sa punem capat acestor intrebari!. Se pare ca un aparat RMN a facut toata munca pe un esantion de 110 testicule. Apoi, dupa ce s-au lasat masurati, au avut de completat un chestionar: „Deci, posesor de oute mai mici, asa-i ca iti iubesti copilul mai mult decat un posesor de oute mai mari?” Imi inchipui cat de amuzant poate sa fie sa lucrezi efectiv la astfel de proiecte. Chiar ca nu te plictisesti de munca.  Imi mai inchipui si cum femeile vor incepe sa pipaie disperate barbatii prin baruri, inca dinainte de a face efectiv cunostinta cu ei.  Sau motive de despartire de genul : „Imi pare rau dar ouale tale sunt prea mari si eu imi doresc un tata devotat”. Fetelor, stim ce facem diseara cand ne ajunge jumatatea acasa de la munca, nu?

Numero dos:

Cele mai sexy zone ale corpului: speciali?tii în neuro?tiin?e dezv?luie în premier? care sunt acestea

La stirea asta deja crezi ca ai fost redirectionat catre o pagina obscura de femei gen unica, eva, etc. Dar nu, nu esti nici pe perfecte.ro si nici pe cancan.ro esti pe un site care se respecta si ofera doar informatii utile. Ca de exemplu care sunt cele mai sexy zone ale corpului. Pe sistemul ajungi acasa si iti intrebi copilul tau de 8 ani ce a mai invatat astazi. El iti va raspunde ceva de genul : ” Pai mami, am intrat astazi pe siteul lui Discovery si am aflat ca defapt oamenii de stiinta britanici combinati cu cei africani au facut noi descoperiri in ceea ce priveste zonele erogene ale corpului uman”  Ghiciti ce, partile genitale sunt in topul listei!!!  Ce descoperire uimitoare, luati niste multi, multi bani de aici, din fondurile facultatii!!!! Si este dezvaluit si in premiera!! WOW, multumesc CanCan  Discovery!

Nu am mai putut continua si cu celelalte stiri, care oricum nu erau nici pe departe atat de suculente cum sunt cele de mai sus. Daca mai aflu ceva util, va tin la curent.

3 Comments

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.