CONCURS „Inferno”, Dan Brown

Lume, lume! Va invitam sa participati la un CONCURS!

Miza? Cartea „Inferno” scrisa de Dan Brown, ce va aparea in Romania la sfarsitul lui August, publicata de editura RAO.

Recunosc ca nu am citit niciun volum din cele 3 scrise pana acum de Dan Brown insa vreau sa le comand pe toate. Am vazut, ce-i drept, filmul „Ingeri si demoni”, cu Tom Hanks si Ewan McGregor in rolulrile porincipale si mi s-a parut destul de interesant.

Seria are, cum ziceam, trei volume (deocamdata): „Ingeri si demoni”, „Codul lui Da Vinci” si „Simbolul pierdut” (sursa, Wikipedia).

In „Ingeri si demoni” facem cunostinta cu Robert Langdon, profesor de iconologie si simbologie religioasa la Universitatea Harward, care este chemat la CERN in Elvetia sa ajute la investigarea mortii fizicianului si preotului catolic Leonardo Vetra. Ajunsi la Vatican, Robert si cu Vittoria Vetra (fata preotului) ajung sa descopere tainele unei conspiratii in care apare societatea secreta Illuminati.

Al doilea volum, „Codul lui Da Vinci” are ca loc de desfasurare a actiunii muzeul Luvru din Paris. Profesorul este chemat de catre autoritati sa ajute la descoperirea misterului din spatele mortii curatorului muzeului, Jacques Sauniere, cu care Langdon trebuia sa se intalneasca. Impreuna cu nepoata acestuia, Sophie Neveu si incercand sa scape de politie, ca prim suspect al mortii curatorului, profesorul ajunge sa descopere tainele din spatele organizatiei secrete „Prioria din Sion” care a fost condusa, pe vremuri, de Leonardo da Vinci. La sfarsit, Langdon descopera misterele legate de Maria Magdalena si de Sfantul Graal. Cartea a fost foarte apreciata in 2003, insa a starnit un val de controverse din partea cultelor religioase crestine.

Volumul trei, „Simbolul pierdut„, il duce pe Langdon la Washington, unde va incerca sa descopere adevarul din spatele Francmasoneriei.

Volumul care va aparea la sfarsitul lui agust si este pus la bataie de concursul nostru, „Inferno„,  il va purta pe Langdon in Florenta, Venetia si Istanbul, incercand sa impiedice un atac biologic si in acelasi timp sa descopere unele mistere legate de Sandro Botticelli si Dante Aligheri.

Daca vreti sa participati la tragerea la sorti care va avea loc dupa lansarea cartii si prin care veti putea fi castigatorul acestui volum, tot ce aveti de facut este sa dati Like la pagina noastra de Facebook (daca nu ati facut-o deja) si Share la aceasta postare.

Pasii:

Atentie, trebuie sa dati atat Like cat si Share + Comentariu!

Vom inregistra numele voastre si apoi vom lasa pe cei de la Random.org sa desemneze castigatorul, care va fi apoi anuntat pe pagina noastra de Facebook. Premiul va fi inmanat personal castigatorului sau va fi trimis prin posta (dupa aflarea adresei exacte).

Va dorim bafta!

2 Comments

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.