Cum sa ne coloram hainele

Pentru ca destul de multi dintre voi ajung pe blogul nostru în urma cautarii magice „cum sa ne coloram hainele” m-am gândit ca ar fi util sa gaseasca si niste informatii despre acest subiect.

Sursa de lucruri interesante se pare ca ramâne youtube. Aici am gasit un tutorial destul de simplu despre cum sa schimbam culoarea unui tricou. Avem nevoie de vopsea, 2 galeti si bineînteles, tricoul sau orice alta haina pe care vrem sa o sacrificam:

Tutoriale gasiti o gramada. Pe mine m-a ajutat sa caut in engleza dupa „how to dye clothes”. Si am gasit o multime de rezultate, chiar specializate pe pantofi, jeans, piele. Deci cei interesati se pot apuca right away.

Urmatoarea întrebare este de unde fac rost de vopsea de haine? În urma unei cautari pe goagle am gasit magazinul KreativShop. La rândul lor au doua metode de vopsire a hainelor explicate pe site. De asemenea vopseaua pentru textile am mai gasit-o si pe urmatoarele siteuri : Colorit, Complexart si ArtHobbyCreativ. Pe lânga clasica vopsea putem folosi si markere sau stilouri cu vopsea, putem picta direct pe haine.

Avem o gramada de optiuni de transformare a hainelor vechi. Imaginatie, vointa si îndemânare sa ai, ca în magazinele astea se pare ca gasesti tot ce îti trebuie.

1 Comment

  1. Buna! Am o solutie mai buna si mai simpla pt a vopsi materialele textile. Se numeste coloreria italiana si o gasiti pe tocmai.ro si olx.ro

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.