Re?eta zilei: Ca?caval pane

Ieri mi-am f?cut de cap ?i la insisten?ele Amaliei am g?tit un fel de fast-food: Ca?caval pane cu cartofi pr?ji?i.

Ingrediente:

  • Ca?caval
  • Cartofi
  • ou?
  • lapte
  • f?in?
  • sare

Pentru ca?caval pane se face mai întâi o compozi?ie din ou?, lapte, f?in? ?i sare destul de consistent?, groas?. Aceasta ca s? se ?in? bine pe ca?caval, s? nu se scurg? în tigaie. Ca?cavalul se taie felii, se d? prin compozi?ie ?i se pune în tigaie, în uleiul încins. Pentru ca compozi?ia s? nu se scurg?, dup? ce pune?i în tigaie, la câteva secunde întoarce?i pe partea cealalt?.

IMAG1520

Cartofii se cur??? de coaj?, t?ia?ii apoi ”pai” ?i pr?ji?i.

Servi?i cu mult? poft?, al?turi de o salat? crud? sau mur?turi!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *