Ostropel de pui

În urma voturilor voastre, re?eta câ?tig?toare de azi este Ostropel de pui.

Ingrediente:

  • pui (pulpe, piept, cioc?nele)
  • o ceapa mare
  • un ardei
  • sos de rosii – cam 500ml sau dou? cutii de ro?ii decojite.
  • sare, piper, mirodenii, ulei
  • usturoi
  • vin – 50-100 ml

Se taie puiul buc??i ?i se pr?je?te în recipientul în care se face toat? mâncarea. Eu folosesc un tuci de font?, cu capac.

Dup? ce s-a rumenit, se adaug? sare ?i vin ?i se mai las? pu?in la fiert, apoi se scoate ?i se d? deoparte. Se taie ceapa m?runt, la fel ?i ardeiul ?i se c?lesc în aceea?i oal?, împreun? cu câ?iva c??ei de usturoi, t?ia?i feliu?e. Se adaug? puiul ?i sosul de ro?ii ?i se mai las? la fiert cam 20 de minute.

Când e totul gata se adaug? sare ?i piper (dac? mai e nevoie) ?i p?trunjel sau m?rar tocat m?runt.

Se serve?te cu m?m?ligu??.

Poft? bun?!

2 thoughts on “Ostropel de pui”

    1. Nu mai merg la Resita de muuuult…desi mi-e dor sa mai vad ce mai e acolo.
      Dar, poti sa incerci sa o faci singur. Nu e chiar asa de greu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.